a ja sie podczepie, bo mi mechanik powiedzial, ze sprzeglo do wymiany i powstaje pytanie czy jak juz wymieniac to cale z tarcza dociskiem i lozyskiem czy moze poprobowac zobaczyc czy da sie ktorys element? (Jestem laikiem, wiec prosze o pomoc nie o dziwne komentarze) A i jeszcze jedno zaproponowal cene 680 za sachsa czy valeo i 560 za jakis mniej znany zestaw To dobre ceny? plus robota 250 Pomozcie, gdyz auto mialo jezdzic, a tu uszczelka pod glowica 1000 zl parownik, tuleje sprezyny itd eeeee Juz nie mam kasy, a zona cierpliwosci
Jakie załozyć sprzegło
Zwiń
X
-
ahmed799, dzieki wielkie, ale niestety na ten miesiac wyczerpalem limit napraw, a mechanior powiedzial, ze z dwa tysiace moge jeszcze zrobic, wiec jesli bym mogl to zglosilbym sie do Ciebie w nastepnym moze miesiacu. Szukam oszczednosci, bo kasa na pieluchy dla corki leci A jak u Ciebie? Bo jak dobrze kojarze to cos sie kroilo No to cena swietna, a nie ze mi 560 zl najtansze daje za sprzeglo
[ Dodano: Nie 20 Lis, 11 20:49 ]
ahmed799 potrzebowalbym do 2.0 sprzeglo - silnik azj 2003 kombiAby zawsze dotrzeć do celu...
Komentarz
-
-
podbijam temat,
jakie proponujecie sprzegło do o1 1,6 AKL i co warto przy tej okazji od razu wymienić?
Sachs czy Luk, no może Valeo czy coś innego?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Witam
Szykuje mi się zmiana sprzęgła i przejście na jednomas, silnik ALH 138/192 037105273C- nr jednomasu i proszę o szybką ocenę tej aukcji, brać ? http://allegro.pl/show_item.php?item=3170458291Octavia AMBIENTE Ice 1.9 tDI
Komentarz
-
Komentarz